Testo 106 – Termometr dla przemysłu spożywczego (HACCP)
nr kat.0560 1063; cena netto: 206złOpis produktu
Termometr testo 106 to praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru.
To bezawaryjne narzędzie pomiarowe, niezastąpione w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Dostępny z wodoszczelnym futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), spełnia normę EN 13485 i HACCP. Posiada alarm akustyczny z diodą, po przekroczeniu wartości granicznych.
Końcówka pomiarowa sondy, o średnicy 2,2 mm, powoduje, że nakłucia produktu spożywczego są niewidoczne, automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold).
To bezawaryjne narzędzie pomiarowe, niezastąpione w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Dostępny z wodoszczelnym futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), spełnia normę EN 13485 i HACCP. Posiada alarm akustyczny z diodą, po przekroczeniu wartości granicznych.
Końcówka pomiarowa sondy, o średnicy 2,2 mm, powoduje, że nakłucia produktu spożywczego są niewidoczne, automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold).
Zakres dostawy: termometr spożywczy testo 106 wraz z futerałem i bateriami.
Dane techniczne:
- zakres pomiarowy: -50...+275°C
- dokładność:
± 1°C (-50...-30,1°C)
± 0,5°C (-30...+99,9°C)
± 1°C (+100...+275°C) - rozdzielczość: 0,1 °C
- temperatura pracy: -20...+50°C
- temperatura składowania: -40...+70°C
- typ baterii: 2x bateria litowa, CR2032
- gwarancja: 24 m-ce (bez baterii)